Regjistrohu

Portali Studentor të ndihmon gjatë gjithë rrugëtimit tënd drejt dijes, që prej momentit që fillon gjimnazin, e deri në momenitn që përfundon me sukses universitetin. Të jesh pjesë e Portalit Studentor do të thotë të jesh gjithmonë i informuar për të rejat e fundit rreth arismit dhe rreth gjërave që të interesojnë si dhe të jesh gjithmonë i përgatitur.

Kyçu

Portali Studentor të ndihmon gjatë gjithë rrugëtimit tënd drejt dijes, që prej momentit që fillon gjimnazin, e deri në momenitn që përfundon me sukses universitetin.

Kam harruar fjalëkalimin

Harruat fjalëkalimin tuaj? Ju lutem vendosni email-in tuaj. Ju do të merni një link ku mund të rivendosni fjalëkalimin tuaj.

Ju duhet të kyçeni për të postuar.

Profil i Pakompletuar

matura

psh ja, ne vitin e dyt gjimnaz. Doja te dija a mund te zgjedh tikun per provim me zgjedhje ne vitin e tret???????????????????????????????

Shpërnda
 1. Student në Universitet Themelues i Portalit Studentor.

  Përshëndetje Blendi,

  Ndoshta kur te jesh në vit të tretë do të ketë ndryshimë, por këtë vit maturantët mund të zgjedhin vetëm këto lëndë për provimin me zgjedhje:

  1. Kimi
  2. Fizikë
  3. Biologji
  4. Histori
  5. Gjeografi
  6. Qytetari dhe psikologji
  7. Filozofi dhe sociologji
  8. Ekonomi

  Siç edhe thashë më sipër këto lëndë janë vetëm për këtë vit, ndoshta vitin tjetër do të ketë ndryshime.

  • 1
 2. Ok shm faleminderit shpresoj qe ta perfshijne vitin tjeter pasi per ne qe kemi deshire te zgjedhim teknologjin e informacionit e komunikimit na duhet te zgjedhim midis kimi fizik per provim shum te veshtira

  • 0
Lini një përgjigje

Lini një përgjigje

Shfleto