Regjistrohu

Portali Studentor të ndihmon gjatë gjithë rrugëtimit tënd drejt dijes, që prej momentit që fillon gjimnazin, e deri në momenitn që përfundon me sukses universitetin. Të jesh pjesë e Portalit Studentor do të thotë të jesh gjithmonë i informuar për të rejat e fundit rreth arismit dhe rreth gjërave që të interesojnë si dhe të jesh gjithmonë i përgatitur.

Kyçu

Portali Studentor të ndihmon gjatë gjithë rrugëtimit tënd drejt dijes, që prej momentit që fillon gjimnazin, e deri në momenitn që përfundon me sukses universitetin.

Kam harruar fjalëkalimin

Harruat fjalëkalimin tuaj? Ju lutem vendosni email-in tuaj. Ju do të merni një link ku mund të rivendosni fjalëkalimin tuaj.

Ju duhet të kyçeni për të postuar.

Profil i Pakompletuar

Matematike

Na u tha qe pjese perberese e testit te matematikes do te ishte edhe nje flete e bardhe qe do te perdorej nga ne nxenesit per te kryer veprimet por nuk do te korrigjohej.Ne te vertete kjo flete nuk ishte.Pse ndodhi kjo?
Sot pa ekzagjerim 20 min i kam harxhuar vetem duke fshire banken se i kryeja atje veprimet😔

Shpërnda