Regjistrohu

Portali Studentor të ndihmon gjatë gjithë rrugëtimit tënd drejt dijes, që prej momentit që fillon gjimnazin, e deri në momenitn që përfundon me sukses universitetin. Të jesh pjesë e Portalit Studentor do të thotë të jesh gjithmonë i informuar për të rejat e fundit rreth arismit dhe rreth gjërave që të interesojnë si dhe të jesh gjithmonë i përgatitur.

Kyçu

Portali Studentor të ndihmon gjatë gjithë rrugëtimit tënd drejt dijes, që prej momentit që fillon gjimnazin, e deri në momenitn që përfundon me sukses universitetin.

Forgot Password

Harruat fjalëkalimin tuaj? Ju lutem vendosni email-in tuaj. Ju do të merni një link ku mund të rivendosni fjalëkalimin tuaj.

Ju duhet të kyçeni për të postuar.

Master shkencor apo profesional

Pershendetje! Master shkencor apo profesional ne finance-kontabilitet?
Mesa kam degjuar me master shkencor nuk mund te punesohesh ne Bashki, Banke apo Tatimet, eshte e vertete? Do me ndihmonit shume nqs do kishit informacion. Faleminderit!

Shpërnda
  1. Nuk jam i sigurt prandaj mos e merr pergjigjen time si te mireqene. Masteri shkencor ka me shume vlere sesa masteri profesional persa i perket fushes shkencore, por nuk di te them cfare vlere ka ky i fundit ne fushen profesionale. Mendimi im do te ishte qe te shkoje per master profesional. Nese synon per nje program te trete studimi, pra doktorature, atehere shko per master shkencor 🙂

    • 0

Lini një përgjigje