Ju lutemmm me ndihmonii , kush ka vendosur mamine te me ndihmoje te me thoje pak sa kuota te lira kane mbetur sepse un jam rregjistruar ne nje dege tjeter po du te bej crregjistrim nga ako dege dhe te konkuroj per mamine ne raundin 2 ju lutemmmm me ndihmoooo dikush?????