Regjistrohu

Portali Studentor të ndihmon gjatë gjithë rrugëtimit tënd drejt dijes, që prej momentit që fillon gjimnazin, e deri në momenitn që përfundon me sukses universitetin. Të jesh pjesë e Portalit Studentor do të thotë të jesh gjithmonë i informuar për të rejat e fundit rreth arismit dhe rreth gjërave që të interesojnë si dhe të jesh gjithmonë i përgatitur.

Kyçu

Portali Studentor të ndihmon gjatë gjithë rrugëtimit tënd drejt dijes, që prej momentit që fillon gjimnazin, e deri në momenitn që përfundon me sukses universitetin.

Kam harruar fjalëkalimin

Harruat fjalëkalimin tuaj? Ju lutem vendosni email-in tuaj. Ju do të merni një link ku mund të rivendosni fjalëkalimin tuaj.

Ju duhet të kyçeni për të postuar.

Një Anonim

Llogaritja e pikeve

Pershendetje
Me poshte do shenoj notat e mia dhe ju lutem nese mundeni do mi llogarsni se sa pik kam gjithsej sipas formules se universitetit te mjeksis?
Ather provimi I pare: 9,78
Provimi I dyte: 8,14
Provimi I trete: 9,55
Provimi me zgjedhje(biologji): 9,6
Gjate 3 viteve gjimnaz kam vetem nje 9 ne fiziken e vitit te par
Lender qe kam zgjedhur te beja gjat vitit te 3 jan: kimi, biologji,matematik dhe fizik(te cilat I kam 10)
Ju lutem me nevoitet te 2 mesataret fiksee

Shpërnda