Regjistrohu

Portali Studentor të ndihmon gjatë gjithë rrugëtimit tënd drejt dijes, që prej momentit që fillon gjimnazin, e deri në momenitn që përfundon me sukses universitetin. Të jesh pjesë e Portalit Studentor do të thotë të jesh gjithmonë i informuar për të rejat e fundit rreth arismit dhe rreth gjërave që të interesojnë si dhe të jesh gjithmonë i përgatitur.

Kyçu

Portali Studentor të ndihmon gjatë gjithë rrugëtimit tënd drejt dijes, që prej momentit që fillon gjimnazin, e deri në momenitn që përfundon me sukses universitetin.

Kam harruar fjalëkalimin

Harruat fjalëkalimin tuaj? Ju lutem vendosni email-in tuaj. Ju do të merni një link ku mund të rivendosni fjalëkalimin tuaj.

Ju duhet të kyçeni për të postuar.

Një Anonim

Llogaritësi i pikëve

Përshëndetje!
A është llogaritësi i pikëve që ka dalë për mjeksinë përfundimtar? Sipas llogaritësit:
•Mesatarja e 3 Viteve te GJimnazit: 9.94
•Mesatarja e Provimeve te Matures: 9.44
•Mesatarja VKM: 9.69
Unë i kap dhe i tejkaloj disi këto mesatare por përsëri nuk jam i sigurt për mundësitë e mija për të fituar mjeksinë. A duhet të pres mjeksinë deri në fund edhe nëse më kalon afati për të zgjedhur degët e tjera si farmaci e stomatologji? Sa është realisht garancia për të fituar degën?
Faleminderit për kohën! 😊

Shpërnda
 1. Student në Universitet Themelues i Portalit Studentor.

  Llogaritesi sic edhe eshte shenuar nuk eshte 100% i sakte por te jep nje ide disi. Besoj se nese i tejkalon notat e mesiperme e kap 🙂

  • 2
 2. Nuk besoj se llogaritesi eshte shume i sakte por nese notat e tua jane mbi keto parametra eshte nje gje shume e mire pasi rrit mundesine per ta kapur mjekesine!

  • 0
 3. Ke mundesi ta kapesh Pasi mesatarja dhe notat e provimeve i ke shume te mira por varet edhe nga mesatarja e tre viteve te lendeve Biologji ,Kimi,Fizike ! Megjithate besoj se do ta kapesh sepse statistikat e notave te PMSH jane relativisht te uleta kete vit!

  • 0

Lini një përgjigje