Regjistrohu

Portali Studentor të ndihmon gjatë gjithë rrugëtimit tënd drejt dijes, që prej momentit që fillon gjimnazin, e deri në momenitn që përfundon me sukses universitetin. Të jesh pjesë e Portalit Studentor do të thotë të jesh gjithmonë i informuar për të rejat e fundit rreth arismit dhe rreth gjërave që të interesojnë si dhe të jesh gjithmonë i përgatitur.

Kyçu

Portali Studentor të ndihmon gjatë gjithë rrugëtimit tënd drejt dijes, që prej momentit që fillon gjimnazin, e deri në momenitn që përfundon me sukses universitetin.

Forgot Password

Harruat fjalëkalimin tuaj? Ju lutem vendosni email-in tuaj. Ju do të merni një link ku mund të rivendosni fjalëkalimin tuaj.

Ju duhet të kyçeni për të postuar.

Një Anonim

LIBRAT TEK MJEKSIA

Pershendetje! Dini gje kur merren librat per tek Mjekesia? Duhet te pres te filloje shkolla njeher apo merren perpara?

Shpërnda
  1. Duhet te presesh kur te fillloj shkollla,kur un shkova u rregjistrova pyeta per kete dhe me thane qe duhet te presesh fillimin e shkolles .Kur shkoni te rregjistroheni duhet te beni pyetje te tilla per gjera qe duhet te informoheni .😁

    • 0

Lini një përgjigje