Regjistrohu

Portali Studentor të ndihmon gjatë gjithë rrugëtimit tënd drejt dijes, që prej momentit që fillon gjimnazin, e deri në momenitn që përfundon me sukses universitetin. Të jesh pjesë e Portalit Studentor do të thotë të jesh gjithmonë i informuar për të rejat e fundit rreth arismit dhe rreth gjërave që të interesojnë si dhe të jesh gjithmonë i përgatitur.

Kyçu

Portali Studentor të ndihmon gjatë gjithë rrugëtimit tënd drejt dijes, që prej momentit që fillon gjimnazin, e deri në momenitn që përfundon me sukses universitetin.

Kam harruar fjalëkalimin

Harruat fjalëkalimin tuaj? Ju lutem vendosni email-in tuaj. Ju do të merni një link ku mund të rivendosni fjalëkalimin tuaj.

Ju duhet të kyçeni për të postuar.

Student në Shkollë të Mesme

Lenda me zgjedhje ndikon kete vit ne fakultetin e arkitektures?

Kam hedhur fizik provim me zgjedhje.Kam deshir te ndjek studimet ne degen e arkitektures kte vit eshte bere me konkurs.A ndikon provimi me zgjedhje?

Shpërnda
  1. Nuk e besoj. Une dua ta hedh arkitekturen si dege por kam hedhur lende me zgjedhje ekonomine, ndaj mund ta kap nga mesatarja dhe nga fakti qe kam bere matematike edhe fizike gjate vitit te 3. Vtm ajo ndikon.

    • 0

Lini një përgjigje