Regjistrohu

Portali Studentor të ndihmon gjatë gjithë rrugëtimit tënd drejt dijes, që prej momentit që fillon gjimnazin, e deri në momenitn që përfundon me sukses universitetin. Të jesh pjesë e Portalit Studentor do të thotë të jesh gjithmonë i informuar për të rejat e fundit rreth arismit dhe rreth gjërave që të interesojnë si dhe të jesh gjithmonë i përgatitur.

Kyçu

Portali Studentor të ndihmon gjatë gjithë rrugëtimit tënd drejt dijes, që prej momentit që fillon gjimnazin, e deri në momenitn që përfundon me sukses universitetin.

Kam harruar fjalëkalimin

Harruat fjalëkalimin tuaj? Ju lutem vendosni email-in tuaj. Ju do të merni një link ku mund të rivendosni fjalëkalimin tuaj.

Ju duhet të kyçeni për të postuar.

Student në Shkollë të Mesme

Largimi

Me falni per shqetesimin serisht .
Si mund te largohem nga portali ??????

Shpërnda
  1. Student në Universitet Themelues i Portalit Studentor.

    Diana, per shkak se ke bere disa postime si edhe ke komentuar ne postime te tjera, llogaria jote nuk mund te fshihet. Gjithsesi, nese deshiron qe te fshijme ndonje positm ose koment specifik, te lutem me dergo mesazh ketu ne portal, ose dergo email tek [email protected].

    Faleminderit.

    • -1

Lini një përgjigje