Regjistrohu

Portali Studentor të ndihmon gjatë gjithë rrugëtimit tënd drejt dijes, që prej momentit që fillon gjimnazin, e deri në momenitn që përfundon me sukses universitetin. Të jesh pjesë e Portalit Studentor do të thotë të jesh gjithmonë i informuar për të rejat e fundit rreth arismit dhe rreth gjërave që të interesojnë si dhe të jesh gjithmonë i përgatitur.

Kyçu

Portali Studentor të ndihmon gjatë gjithë rrugëtimit tënd drejt dijes, që prej momentit që fillon gjimnazin, e deri në momenitn që përfundon me sukses universitetin.

Kam harruar fjalëkalimin

Harruat fjalëkalimin tuaj? Ju lutem vendosni email-in tuaj. Ju do të merni një link ku mund të rivendosni fjalëkalimin tuaj.

Ju duhet të kyçeni për të postuar.

Një Anonim

Kur dalin notat e provimit te gjuhes?

dini gje se kur mund te dalin?

Shpërnda
  1. Student në Universitet Themelues i Portalit Studentor.

    Notat e Gjuhes Shqipe dhe Letersise duhet te dalin ne date 25 ose 26. Me shume mundesi dalin ne date 25 nga ora 21:00 – 23:00, sic ndodhi edhe me notat e provimit te kaluar.

    • 0

Lini një përgjigje