Regjistrohu

Portali Studentor të ndihmon gjatë gjithë rrugëtimit tënd drejt dijes, që prej momentit që fillon gjimnazin, e deri në momenitn që përfundon me sukses universitetin. Të jesh pjesë e Portalit Studentor do të thotë të jesh gjithmonë i informuar për të rejat e fundit rreth arismit dhe rreth gjërave që të interesojnë si dhe të jesh gjithmonë i përgatitur.

Kyçu

Portali Studentor të ndihmon gjatë gjithë rrugëtimit tënd drejt dijes, që prej momentit që fillon gjimnazin, e deri në momenitn që përfundon me sukses universitetin.

Kam harruar fjalëkalimin

Harruat fjalëkalimin tuaj? Ju lutem vendosni email-in tuaj. Ju do të merni një link ku mund të rivendosni fjalëkalimin tuaj.

Ju duhet të kyçeni për të postuar.

Student në Shkollë të Mesme

Kur dalin notat e provimit te anglishtes?

Mund te me thoje dikush se kur do te dalin notat e provimit te gjuhes se huaj?

Shpërnda
  1. Me falni kur dalin notat e provimit te anglishtes?
    Dhe si mund ta shikoj online?!

    • 0
  2. Student në Universitet Themelues i Portalit Studentor.

    Zakonisht dalin 2 jave pas dates se provimit por mund te dalin dhe me heret.

    • 0

Lini një përgjigje