Regjistrohuni Tani

Kyçu

fjalekalim i humbur

Humbët fjalëkalimin? Ju lutemi shkruani adresën tuaj të emailit. Do të merrni një lidhje dhe do të krijoni një fjalëkalim të ri përmes emailit.

Shtoni pyetje

Për të bërë një pyetje, ju duhet të ose të . Regjistrimi është shumë i thjeshtë dhe ju merr vetëm 20 sekonda kohë! Duke u regjistruar ju përfitoni nga shërbimet që ne ofrojmë.

kur dalin diplomatttt

ju lutemmm

Numri i Komenteve ( 5 )

  1. Ada ada

    Nk jam shum e sig por m duket n shtator

  2. Deivi

    Diplomat per maturen shteterore sebashku me certefikaten e notave jane gati ne sekretarite e shkollave perkatese.

  3. Student1

    Kete informacion e merr nga shkolla

Lini një përgjigje