Ju lutem sa me shpejt nje pergjigje…
A mund ta kap degen e financen jam e 725 dhe kan ngelur edhe 102 kuota ne raundin e dyte pasi ne te parin une e kam djegur sepse u rregjistrova ne nje dege tjeter?