Regjistrohu

Portali Studentor të ndihmon gjatë gjithë rrugëtimit tënd drejt dijes, që prej momentit që fillon gjimnazin, e deri në momenitn që përfundon me sukses universitetin. Të jesh pjesë e Portalit Studentor do të thotë të jesh gjithmonë i informuar për të rejat e fundit rreth arismit dhe rreth gjërave që të interesojnë si dhe të jesh gjithmonë i përgatitur.

Kyçu

Portali Studentor të ndihmon gjatë gjithë rrugëtimit tënd drejt dijes, që prej momentit që fillon gjimnazin, e deri në momenitn që përfundon me sukses universitetin.

Kam harruar fjalëkalimin

Harruat fjalëkalimin tuaj? Ju lutem vendosni email-in tuaj. Ju do të merni një link ku mund të rivendosni fjalëkalimin tuaj.

Ju duhet të kyçeni për të postuar.

Një Anonim

Ju lutem nje mendim

po ju kerkoj nje mendim do isha shume e lumtur po te me kthenit pergjigje me vkm 9.22 cilen nga keto deget mund te kap

1.Ekonomiks 43 kuota

2.finance 11 kuota

3.financ-kontabilitet UBT 5 kuota

4.farmaci 7 kuota

5.Drejtsi 25 kuota

6.stomatologji 2 kuota

7,inxh ndertimi 12 kuota

8.informatike ekonomike 16 kuota

9.infermieri 6 kuota (e kapa ne faze te pare)

10.inxh telekomukcioni 24 kuota

pls sa me shume mendime

Shpërnda
  1. ekonomiksin dhe drejtesine e ke te sigurt , mund te kapesh dhe inxh e tel ose dhe financen por esht me rrezik

    • 1
  2. 1/2/5/7/8/10 sepse kane numer te lart kuotash .por nuk perjashtoj as te tjerat

    • 1
Lini një përgjigje

Lini një përgjigje

Shfleto