Regjistrohu

Portali Studentor të ndihmon gjatë gjithë rrugëtimit tënd drejt dijes, që prej momentit që fillon gjimnazin, e deri në momenitn që përfundon me sukses universitetin. Të jesh pjesë e Portalit Studentor do të thotë të jesh gjithmonë i informuar për të rejat e fundit rreth arismit dhe rreth gjërave që të interesojnë si dhe të jesh gjithmonë i përgatitur.

Kyçu

Portali Studentor të ndihmon gjatë gjithë rrugëtimit tënd drejt dijes, që prej momentit që fillon gjimnazin, e deri në momenitn që përfundon me sukses universitetin.

Kam harruar fjalëkalimin

Harruat fjalëkalimin tuaj? Ju lutem vendosni email-in tuaj. Ju do të merni një link ku mund të rivendosni fjalëkalimin tuaj.

Ju duhet të kyçeni për të postuar.

Një Anonim

Informatik ekonomike

Hi 🙌🙌
A e ka hedhur dikush informatiken ekonomike …se mesa kam degjuar ajo do kete shum konkurenc sivjet gati njesoj me mjeksine ?

Shpërnda
  1. Eshte nje dege shum e kerkuar ne ditet e sotme pasi po ofron mundesi te larta punesimi , por serish mjeksia mban rekordin , prndj ka piket me te larta te mundshme

    • 0
  2. Informatik ekonomike ka pasur me shum se mjekesia konkurenc dhe mendoj se keshtu do te jet ,me shum nx kerkojne informatik ekonomike, sepse ofron me shum treg pune

    • 0

Lini një përgjigje