Regjistrohu

Portali Studentor të ndihmon gjatë gjithë rrugëtimit tënd drejt dijes, që prej momentit që fillon gjimnazin, e deri në momenitn që përfundon me sukses universitetin. Të jesh pjesë e Portalit Studentor do të thotë të jesh gjithmonë i informuar për të rejat e fundit rreth arismit dhe rreth gjërave që të interesojnë si dhe të jesh gjithmonë i përgatitur.

Kyçu

Portali Studentor të ndihmon gjatë gjithë rrugëtimit tënd drejt dijes, që prej momentit që fillon gjimnazin, e deri në momenitn që përfundon me sukses universitetin.

Kam harruar fjalëkalimin

Harruat fjalëkalimin tuaj? Ju lutem vendosni email-in tuaj. Ju do të merni një link ku mund të rivendosni fjalëkalimin tuaj.

Ju duhet të kyçeni për të postuar.

Një Anonim

Informacion mbi raundin e dyte te aplikimit.

Pershendetje, kam 2 pyetje, Kur zhvillohet raundi i dyte per regjistrim dhe ne qofte se je regjistruar ne nje dege, pra omenatalisht je i regjistruar a mund te cregjistrohesh dhe te konkurosh ne raund te dyte? Faleminderit/

Shpërnda
  1. Rregjistrimet ne raundin e dyte zhvillohen ne datat 30shtator -9tetor .Crregjistrimi nuk behet ne asnje date tjeter pervec dates 16 shtator ,nqs nuk je crregjistruar ne kete dat me vjen keq, por nuk konkuron dot per ne raundin e dyte .

    • 0
Lini një përgjigje

Lini një përgjigje

Shfleto