Id e matures

Pershendetje!
Si mund te gjem id e matures ?

A
 • A
  Antigona Gjini
 • 21 Qershor, 2019
Duhet ta kishit marr tek shkolla,shkoni merreni neser nese nuk e keni
M
 • M
  Mirsada Lekaj
 • 21 Qershor, 2019
Te formulari A1 qe ke plotesu te shkolla ... ai ku ke bere zgjedhjet... aty eshte id e maturantit.
M
 • M
  M
 • 21 Qershor, 2019
Te formulari A1 qe esht plotesuar ne shkoll ku keni hedhur lendet me zgjedhje
Aty lexon ID e maturantit dhe esht ajo qe duhet per te par noten tende
B
 • B
  Besmir
 • 21 Qershor, 2019
Menyr tjeter nuk ka , sepse nuk ndodhem ne shqiperi
Online nuk e mar dot ?
  M
  • M
   M
  • 21 Qershor, 2019
  futesh ne faqen tende ne e albania dhe aty do te gjesh gjith te dhenat e tua se bashku me ID
   B
   • B
    Besmir
   • 21 Qershor, 2019
   Tek e albania , te arsimi duhet te klikojm apo ne vend tjeter ?
   A
   • A
    Arli
   • 21 Qershor, 2019
   Ku saktesisht?
G
 • G
  Gevio Tabaku
 • 21 Qershor, 2019
Mund ta gjeni te afishuar te shkolla. Zakonisht i afishojne te dritaret e shkolles.
G
 • G
  Student1
 • 23 Korrik, 2019
Duhet marre nga shkolla
R
 • R
  robert graci
 • 6 Shtator, 2019
Dua te di id e maturanteve per gjitha gjimnazet e shqiperise
D
 • D
  Dorjan
 • 23 Maj, 2020
futesh ne faqen tende ne e albania dhe aty do te gjesh gjith te dhenat e tua se bashku me ID
D