Regjistrohu

Portali Studentor të ndihmon gjatë gjithë rrugëtimit tënd drejt dijes, që prej momentit që fillon gjimnazin, e deri në momenitn që përfundon me sukses universitetin. Të jesh pjesë e Portalit Studentor do të thotë të jesh gjithmonë i informuar për të rejat e fundit rreth arismit dhe rreth gjërave që të interesojnë si dhe të jesh gjithmonë i përgatitur.

Kyçu

Portali Studentor të ndihmon gjatë gjithë rrugëtimit tënd drejt dijes, që prej momentit që fillon gjimnazin, e deri në momenitn që përfundon me sukses universitetin.

Kam harruar fjalëkalimin

Harruat fjalëkalimin tuaj? Ju lutem vendosni email-in tuaj. Ju do të merni një link ku mund të rivendosni fjalëkalimin tuaj.

Ju duhet të kyçeni për të postuar.

Një Anonim

grupet ne universitet

Si ndahen grupet ne universitete ne baze te mesatares apo te rendit alfabetik?

Shpërnda
  1. Student në Universitet Themelues i Portalit Studentor.

    Ndoshta ne baze te rendit alfabetik, edhe pse s’jam i sigurt. E sigurt qe nuk ndahen ne baze te mesatares 🙂

    • 0
Lini një përgjigje

Lini një përgjigje

Shfleto