Regjistrohu

Portali Studentor të ndihmon gjatë gjithë rrugëtimit tënd drejt dijes, që prej momentit që fillon gjimnazin, e deri në momenitn që përfundon me sukses universitetin. Të jesh pjesë e Portalit Studentor do të thotë të jesh gjithmonë i informuar për të rejat e fundit rreth arismit dhe rreth gjërave që të interesojnë si dhe të jesh gjithmonë i përgatitur.

Kyçu

Portali Studentor të ndihmon gjatë gjithë rrugëtimit tënd drejt dijes, që prej momentit që fillon gjimnazin, e deri në momenitn që përfundon me sukses universitetin.

Kam harruar fjalëkalimin

Harruat fjalëkalimin tuaj? Ju lutem vendosni email-in tuaj. Ju do të merni një link ku mund të rivendosni fjalëkalimin tuaj.

Ju duhet të kyçeni për të postuar.

Një Anonim

Fulakteti ekonomik

A mund ta kap financen me mesatare ne vit te pare 9 te dyte 9.5 dhe ne vit te trete 9.92. Dhe me nota te provimeve anglisht 9.26 letersi 8.1 matematike 9.12 dhe ne ekonomi 9.12. Si mendoni?

Shpërnda
 1. Per te dhene nje pergjigje duhen keto te dhena: Mesatarja VKM
  Mesatarja e Fizikes per 3 vitet
  Mesatarja e Gjuhes se huaj
  Mesatarja e Matematikes
  Nota e Ekonomise

  • 0
Lini një përgjigje

Lini një përgjigje

Shfleto