Fotokopje te provimit

Si eshte e mundur qe kerkoj te kem fotokopje te provimit te gjuhe-letersise por ne eAlbania nk eshte i mu dur ky sherbim?
Ku qendron problemi?
Jane te paafte keto te ashtuquajtur ‘zyrtare’ apo jan udhezimet e gabuara qe na japin neve?

G
 • G
  Gevio Tabaku
 • 26 Qershor, 2019
Udhezimet qe ju japin juve jane te sakta, por sistemi i e-Albania per kerkese te provimeve nuk funksionon prej ditesh tashme. E vetmja menyre eshte ta beni kerkesen te shkolla.
G
 • G
  Silva Imeraj
 • 26 Qershor, 2019
A mund te me dergoni nje kopje te provimit ju lutem pasi me duhet te shoh ku kam gabuar.
  B
  • B
   Brixhilda
  • 25 Korrik, 2019
  E dashur ppo mundohedh kot se koti....
  Edhe un bera kerkese per provimin e gjuhe - letersise, dhe mire qe (1)portali nk funksiononte
  (2)emaili me kishte ardhur qe kopja ishte tek portali
  (3) provimin duhet ta shihja brenda 3 diteve por e kam pare pas 2 javeve gje qe sme lejonte me as te ankohesha ndokund...
  Kur pashe pergjigjet e mia ne krahasim me fletevlersimet e dhena nga ministria binin ne kundershtim me njera tjetra...
  Pergjigjet idhin te njejta per per ndonje arsye mua nk me ishin quajtur piket...
  Sidomos tek eseja diku me ishin quajtur 6 pike (tavela poshte esese),ndersa tek tabela ku jepeh totali i pikeve jepej eseja e vlersuar me 3 pike. 3pike zoti e di se ku mund te kene perfuduar...
  Keshtu qe edhe pse e pa drejte dhe pa ndonje shkak duan te na penalizojne....
  Jan dokrra dhe genjeshtra me bisht fjalet qe thuhen nga disa se prsh ishte bllokuar portali nga mbingarkesa etj etj
  Jan budalliqe
  Gjithcka eshte e bere me vetdije dhe me qellim...
  Ehh qte besh se shqiptari ne pushtet gjthm e ka nje justifikim per te mbuluar gjurmet!
G
 • G
  Student1
 • 24 Korrik, 2019
nuk funksionon e albania
S