Regjistrohu

Portali Studentor të ndihmon gjatë gjithë rrugëtimit tënd drejt dijes, që prej momentit që fillon gjimnazin, e deri në momenitn që përfundon me sukses universitetin. Të jesh pjesë e Portalit Studentor do të thotë të jesh gjithmonë i informuar për të rejat e fundit rreth arismit dhe rreth gjërave që të interesojnë si dhe të jesh gjithmonë i përgatitur.

Kyçu

Portali Studentor të ndihmon gjatë gjithë rrugëtimit tënd drejt dijes, që prej momentit që fillon gjimnazin, e deri në momenitn që përfundon me sukses universitetin.

Kam harruar fjalëkalimin

Harruat fjalëkalimin tuaj? Ju lutem vendosni email-in tuaj. Ju do të merni një link ku mund të rivendosni fjalëkalimin tuaj.

Ju duhet të kyçeni për të postuar.

Një Anonim

Fatura

Pershendetje . Me ndihmoni dot nese keni informacion ne lidhje me kete ceshtje :
Jam ne vit te 2 shkoll te lart dhe jam crregjistruar per tu rregjistruar ne nje shkolle tjeter. Cfare hapash duhet te ndjek. Dhe a duhet ta paguaj ate faturen sic do bejne maturantet qe rregjistrohen per here te pare?

Shpërnda
Lini një përgjigje

Lini një përgjigje

Shfleto