Fakulteti ekonomik

Doja te dija nese mund ta kap financen. e kam mesatren ne vit te pare 9 ne te dytin 9.6 dhe ne vit te trete 9.92 dhe ne provimin e ekonomise kam marre 9.12 ? Si mendoni?

G
 • G
  gvtk
 • 30 Qershor, 2019
Mendoj se mund ta kapesh. Do nxjerrim llogaritesit dhe mesataren e fundit per cdo dege shume shpejte :)
G
 • G
  Alisa
 • 30 Qershor, 2019
Faleminderit
G
 • G
  Student1
 • 24 Korrik, 2019
besoj se po
S