Regjistrohu

Portali Studentor të ndihmon gjatë gjithë rrugëtimit tënd drejt dijes, që prej momentit që fillon gjimnazin, e deri në momenitn që përfundon me sukses universitetin. Të jesh pjesë e Portalit Studentor do të thotë të jesh gjithmonë i informuar për të rejat e fundit rreth arismit dhe rreth gjërave që të interesojnë si dhe të jesh gjithmonë i përgatitur.

Kyçu

Portali Studentor të ndihmon gjatë gjithë rrugëtimit tënd drejt dijes, që prej momentit që fillon gjimnazin, e deri në momenitn që përfundon me sukses universitetin.

Kam harruar fjalëkalimin

Harruat fjalëkalimin tuaj? Ju lutem vendosni email-in tuaj. Ju do të merni një link ku mund të rivendosni fjalëkalimin tuaj.

Ju duhet të kyçeni për të postuar.

Një Anonim

Eshte e vertet qe dalin sot notat e anglishtes ?

.

Shpërnda
  1. Ku kontrollohen rezultatet e provimeve . Me kane then qe te e-albania . A eshte e sakt?

    • 0
  2. Notat dalin mesatarisht 14 dite pas dates se provimit. Nuk i dihet se kur dalin me siguri.

    • 0
Lini një përgjigje

Lini një përgjigje

Shfleto