Endrra juaj

Pershendetje! CilI profesion ka qene endrra juaj ? Une per vete kardio-kirurgji,po ju?

G
 • G
  Anonim
 • 20 Shtator, 2019
Kazmatolog, po nuk më doli e zgjodha mjeksinë
  G
  • G
   Anonim
  • 21 Shtator, 2019
  Bobo ca ironie. Cfare esht kazmatolog more??😂
D
 • D
  Diana
 • 20 Shtator, 2019
Neurokirurgji dhe onkologji
D