Regjistrohu

Portali Studentor të ndihmon gjatë gjithë rrugëtimit tënd drejt dijes, që prej momentit që fillon gjimnazin, e deri në momenitn që përfundon me sukses universitetin. Të jesh pjesë e Portalit Studentor do të thotë të jesh gjithmonë i informuar për të rejat e fundit rreth arismit dhe rreth gjërave që të interesojnë si dhe të jesh gjithmonë i përgatitur.

Kyçu

Portali Studentor të ndihmon gjatë gjithë rrugëtimit tënd drejt dijes, që prej momentit që fillon gjimnazin, e deri në momenitn që përfundon me sukses universitetin.

Kam harruar fjalëkalimin

Harruat fjalëkalimin tuaj? Ju lutem vendosni email-in tuaj. Ju do të merni një link ku mund të rivendosni fjalëkalimin tuaj.

Ju duhet të kyçeni për të postuar.

Një Anonim

Ekselenta

E para une skam folur bukur ndonjeher dhe tme japin note per kte eshte komplet e kunderta.
E dyta une nuk thash qe po fole bukur te japin note
Dhe e treta e kisha me kuptimin qe ne 12 vjet duhet te kishe bere dhe edukate

Shpërnda
  1. Ti pyete se si i ke marrë notat 12 vjet duke mos patur respekt e edukatë (sipas teje)!! Dhe të thashë që i kam marrë ashtu siç i merr çdo nxënës i mirë, DUKE LEXUAR, por ti dukshëm nuk ke nga ta dish këtë. Dhe nëse do të përgjigjesh, përgjigju tek e njëjta pyetje, mjaft krijove pyetje kot se nuk e kanë ngenë njerëzit të lexojnë 100 herë budallëqet e tua (Më fal, fjalët e tua të bukura me të cilat merrje notat)

    • 0

Lini një përgjigje