Regjistrohuni Tani

Kyçu

fjalekalim i humbur

Humbët fjalëkalimin? Ju lutemi shkruani adresën tuaj të emailit. Do të merrni një lidhje dhe do të krijoni një fjalëkalim të ri përmes emailit.

Shtoni pyetje

Për të bërë një pyetje, ju duhet të ose të . Regjistrimi është shumë i thjeshtë dhe ju merr vetëm 20 sekonda kohë! Duke u regjistruar ju përfitoni nga shërbimet që ne ofrojmë.

E afte ??

Nje shoqja ime ka mes gjimnazi 9.2 dhe msh 9.29
Si ka mundesi ??? Po fiton ai qe ka mesuar 😂😂😂


Comments ( 3 )

  1. Kurse nje shoqja ime e kishte mesataren e gjimnazit 9.5 e te provimeve 7.5 😂 kam e nje shoqe tjeter qe e kishte matematiken 10 edhe e mori 6.3 😂

  2. Anonim

    Ndodh qe ne nje shkoll te kete nx me mes max dhe disa jo dhe aq max dhe ne fund del qe te dalin njesoj ne provim si ai qe e ka mes max dhe ai qe jo, por ndodh qe ai me mes max te dali pak me keq se ai qe esht me mes pak me te ulet .

  3. Anonim

    fiton
    per aq sa ke mesuar por mund te ndodhe te kete ndryshime ne lidhje me mesataret

Lini një përgjigje