Regjistrohu

Portali Studentor të ndihmon gjatë gjithë rrugëtimit tënd drejt dijes, që prej momentit që fillon gjimnazin, e deri në momenitn që përfundon me sukses universitetin. Të jesh pjesë e Portalit Studentor do të thotë të jesh gjithmonë i informuar për të rejat e fundit rreth arismit dhe rreth gjërave që të interesojnë si dhe të jesh gjithmonë i përgatitur.

Kyçu

Portali Studentor të ndihmon gjatë gjithë rrugëtimit tënd drejt dijes, që prej momentit që fillon gjimnazin, e deri në momenitn që përfundon me sukses universitetin.

Kam harruar fjalëkalimin

Harruat fjalëkalimin tuaj? Ju lutem vendosni email-in tuaj. Ju do të merni një link ku mund të rivendosni fjalëkalimin tuaj.

Ju duhet të kyçeni për të postuar.

Student në Shkollë të Mesme

drejtesia

Pershendetje me mesataren e VKM 8.71 a me del drejtesia ne raundin e pare?

Shpërnda
  1. Ne raundin e pare nuk e besoj. Vjet kusherira ime e kishte VKM 8.83 dhe e kapi drejtesine ne raundin e 4, po varet edhe nga mesataret e historise, qytetarise, anglishtes, letersise dhe ekonomise. Gjss ishalla ke fat!

    • 0
Lini një përgjigje

Lini një përgjigje

Shfleto