Diskutim rreth provimit të Matematikës

Maturantë, ju uroj shumë suksese në provimin e sotëm dhe gjithashtu në vazhdim 🙂

Le të diskutojmë këtu rreth provimit të sotëm. Si ishte provimi? A patët vështirësi në zgjidhjen e tij?
Pash që shumë ankoheshin se nuk kishin fletë të bardhë për të zgjidhur ushtrimet, e vërtetë është kjo?

Skemat e vlerësimit dalin shumë shpejtë, zakonisht 4 orë pas përfundimit të testit.

B
 • B
  beni
 • 17 Qershor, 2019
nuk mund ta quajme problem fleten e bardhe pasi mund ti benim llogarite edhe me laps e ta fshinim prape
  G
  • G
   Gevio Tabaku
  • 17 Qershor, 2019
  Mund te quhet edhe problem se duhet te kishte nje flete boshe per te bere veprime.
B
 • B
  Bore
 • 17 Qershor, 2019
S'habitem fare ne shqiperi gjithcka mbrapsht behet😂
G
 • G
  Arjola
 • 17 Qershor, 2019
Une mendoj se ne krahasim me tezen e letersise ky provim ishtee mesatar.. Une pervete i bera te gjitha..mezi po pres te shoh celesin..Eshte e vertete qe nuk kishte flete te bardhe per te bere veprimet por un i beja aty anash pergjigjes ose i fshija gabimet,,edhe pse ishte mjaft e nevojshme te kishim nje flete per te shkruar
O
 • O
  Oriad Geca
 • 18 Qershor, 2019
Doja te dija se kur dalin notat e provimit te Anglishtes
Provimi i minimatures
O