Regjistrohu

Portali Studentor të ndihmon gjatë gjithë rrugëtimit tënd drejt dijes, që prej momentit që fillon gjimnazin, e deri në momenitn që përfundon me sukses universitetin. Të jesh pjesë e Portalit Studentor do të thotë të jesh gjithmonë i informuar për të rejat e fundit rreth arismit dhe rreth gjërave që të interesojnë si dhe të jesh gjithmonë i përgatitur.

Kyçu

Portali Studentor të ndihmon gjatë gjithë rrugëtimit tënd drejt dijes, që prej momentit që fillon gjimnazin, e deri në momenitn që përfundon me sukses universitetin.

Kam harruar fjalëkalimin

Harruat fjalëkalimin tuaj? Ju lutem vendosni email-in tuaj. Ju do të merni një link ku mund të rivendosni fjalëkalimin tuaj.

Ju duhet të kyçeni për të postuar.

Një Anonim

Degett

A mund ta kap inxhinieri ekonomike drejtesine gazetarine shkenca politike ne tirane me mesatare 8.9 dhe vkm 8.33?ju lutem sa me shume pergjigje?Cila ja vlen me shume?

Shpërnda
  1. Inxhinierine ekonomike besoj se e kap pasi nuk esht se ka shume kerkesa. Ama esht dege shume e veshtire per ta marre me pas…
    Kurse per deget e tjera se di

    • 0
Lini një përgjigje

Lini një përgjigje

Shfleto