Regjistrohu

Portali Studentor të ndihmon gjatë gjithë rrugëtimit tënd drejt dijes, që prej momentit që fillon gjimnazin, e deri në momenitn që përfundon me sukses universitetin. Të jesh pjesë e Portalit Studentor do të thotë të jesh gjithmonë i informuar për të rejat e fundit rreth arismit dhe rreth gjërave që të interesojnë si dhe të jesh gjithmonë i përgatitur.

Kyçu

Portali Studentor të ndihmon gjatë gjithë rrugëtimit tënd drejt dijes, që prej momentit që fillon gjimnazin, e deri në momenitn që përfundon me sukses universitetin.

Kam harruar fjalëkalimin

Harruat fjalëkalimin tuaj? Ju lutem vendosni email-in tuaj. Ju do të merni një link ku mund të rivendosni fjalëkalimin tuaj.

Ju duhet të kyçeni për të postuar.

Student në Shkollë të Mesme

Deget e mjeksise

Pershendetje. Mesataren e tre viteve te gjimnazit e kam mbi 9.6 dhe mesatarja e 4 provimeve eshte 8 ose diku te 8.2 ( dhe ne provimin me zgjedhje biologji kam mare 8 )… cfare degesh mund te kap (nga deget e mjeksise )

Shpërnda
  1. Student në Universitet Themelues i Portalit Studentor.

    Llogaritesit e mesatares do i publikojme shume shpejte.
    Beni durim sepse do mund te gjeni mesataren tuaj dhe do mund te shfletoni mesataren per cdo dege me shume thjeshtesi!

    • 0
Lini një përgjigje

Lini një përgjigje

Shfleto