Regjistrohu

Portali Studentor të ndihmon gjatë gjithë rrugëtimit tënd drejt dijes, që prej momentit që fillon gjimnazin, e deri në momenitn që përfundon me sukses universitetin. Të jesh pjesë e Portalit Studentor do të thotë të jesh gjithmonë i informuar për të rejat e fundit rreth arismit dhe rreth gjërave që të interesojnë si dhe të jesh gjithmonë i përgatitur.

Kyçu

Portali Studentor të ndihmon gjatë gjithë rrugëtimit tënd drejt dijes, që prej momentit që fillon gjimnazin, e deri në momenitn që përfundon me sukses universitetin.

Kam harruar fjalëkalimin

Harruat fjalëkalimin tuaj? Ju lutem vendosni email-in tuaj. Ju do të merni një link ku mund të rivendosni fjalëkalimin tuaj.

Ju duhet të kyçeni për të postuar.

Një Anonim

Dega per universitet

Pershendetje ! Si mendoni a e kap mjekësin ose stomatologjin me mesatare te provimeve 8.75 dhe mesatare te shkolles 9.94 ?
Faleminderit paraprakisht !

Shpërnda
  1. Student në Universitet Themelues i Portalit Studentor.

    Nuk besoj se e kap mjekesine, por mos i humb shpresat 🙂 Sa per stomatologjine ke shance te mira ta kapesh.

    • 0

Lini një përgjigje