Regjistrohu

Portali Studentor të ndihmon gjatë gjithë rrugëtimit tënd drejt dijes, që prej momentit që fillon gjimnazin, e deri në momenitn që përfundon me sukses universitetin. Të jesh pjesë e Portalit Studentor do të thotë të jesh gjithmonë i informuar për të rejat e fundit rreth arismit dhe rreth gjërave që të interesojnë si dhe të jesh gjithmonë i përgatitur.

Kyçu

Portali Studentor të ndihmon gjatë gjithë rrugëtimit tënd drejt dijes, që prej momentit që fillon gjimnazin, e deri në momenitn që përfundon me sukses universitetin.

Forgot Password

Harruat fjalëkalimin tuaj? Ju lutem vendosni email-in tuaj. Ju do të merni një link ku mund të rivendosni fjalëkalimin tuaj.

Ju duhet të kyçeni për të postuar.

Dega e universitetit

ckemi jam Maturanten kete vit dhe kam nje Variant ku kema Mathematik avanc biologji me zgjedhje kam sociologji me zgjedhje teknologji art pamor dhe TIk ,mes e vitit te par e kam 8.77 mes e vitit te dyt 9.43 dhe mes vitit tret Kismet 9.5/9.6 synoj po q pyteja esh a Mund te kap ndonj deg mejeksie Ose vet mjeksin Duke qene se provim me zgjedhje do hedh BIOLOGJINE

Shpërnda
  1. E para mesatarja eshte e mire por jo e mjaftueshme per mjeksi te pergjithshme duke qene se VKM keto vite ka dale shume e larte.
    E dyta lendet qe ke me zgjedhje nuk te favorizojne madje dhe matematika pasi nuk jane ato qe kerkohen..Duhen biologji,kimi e fizik (per me shume lexo kriteret e pranimit per vitin 2020-2021)
    Pac fat 🙂

    • 1

Lini një përgjigje