Regjistrohu

Portali Studentor të ndihmon gjatë gjithë rrugëtimit tënd drejt dijes, që prej momentit që fillon gjimnazin, e deri në momenitn që përfundon me sukses universitetin. Të jesh pjesë e Portalit Studentor do të thotë të jesh gjithmonë i informuar për të rejat e fundit rreth arismit dhe rreth gjërave që të interesojnë si dhe të jesh gjithmonë i përgatitur.

Kyçu

Portali Studentor të ndihmon gjatë gjithë rrugëtimit tënd drejt dijes, që prej momentit që fillon gjimnazin, e deri në momenitn që përfundon me sukses universitetin.

Kam harruar fjalëkalimin

Harruat fjalëkalimin tuaj? Ju lutem vendosni email-in tuaj. Ju do të merni një link ku mund të rivendosni fjalëkalimin tuaj.

Ju duhet të kyçeni për të postuar.

Një Anonim

CRREGJISTRIMI???

Cfare dokumentash duhen pasur me vete diten qe do besh crregjstrimin nga universiteti??

Shpërnda
  1. Ahaa ok flm , do pres nqs me del infermieria e prgj ne raundin e 2 te ose fizioterapia ose mamia njera nga keto dege .

    • 0
  2. mesa di un asgje thjesht do shkosh te crregjistrohesh nga cila dege deshiron te crregjistrohesh????

    • 0
Lini një përgjigje

Lini një përgjigje

Shfleto