Regjistrohu

Portali Studentor të ndihmon gjatë gjithë rrugëtimit tënd drejt dijes, që prej momentit që fillon gjimnazin, e deri në momenitn që përfundon me sukses universitetin. Të jesh pjesë e Portalit Studentor do të thotë të jesh gjithmonë i informuar për të rejat e fundit rreth arismit dhe rreth gjërave që të interesojnë si dhe të jesh gjithmonë i përgatitur.

Kyçu

Portali Studentor të ndihmon gjatë gjithë rrugëtimit tënd drejt dijes, që prej momentit që fillon gjimnazin, e deri në momenitn që përfundon me sukses universitetin.

Kam harruar fjalëkalimin

Harruat fjalëkalimin tuaj? Ju lutem vendosni email-in tuaj. Ju do të merni një link ku mund të rivendosni fjalëkalimin tuaj.

Ju duhet të kyçeni për të bërë një pyetje.

Student në Shkollë të Mesme

Bursa

Universitetet shteterore ketu ne shqiperi japin bursa? Sa duhet mesatarja pr ta fituar? Un psh e km mesataren e 3 viteve 9.6 e fitoj dt bursen?

Shpërnda
  1. po jep nese funksionon si vitet e tjera nese dekl me mesatare vkm mbi 9 atehere perfiton 100 mije leke cdo muaj te shkolles

    • 3
Lini një përgjigje

Lini një përgjigje

Shfleto