Bursa

Pershendetje,A ka dikush njohuri per nxenesit me mesatare mbi 9 ,te cilet perfitojne burse 100mileke a do kene edhe perjashtim nga tarifat?…Ju lutem te me ktheni nje pergjigjje
Faleminderit paraprakisht

G
  • G
    anonim
  • 12 Nëntor, 2019
po do kene dhe perjashtim ka tarifa
A