Regjistrohu

Portali Studentor të ndihmon gjatë gjithë rrugëtimit tënd drejt dijes, që prej momentit që fillon gjimnazin, e deri në momenitn që përfundon me sukses universitetin. Të jesh pjesë e Portalit Studentor do të thotë të jesh gjithmonë i informuar për të rejat e fundit rreth arismit dhe rreth gjërave që të interesojnë si dhe të jesh gjithmonë i përgatitur.

Kyçu

Portali Studentor të ndihmon gjatë gjithë rrugëtimit tënd drejt dijes, që prej momentit që fillon gjimnazin, e deri në momenitn që përfundon me sukses universitetin.

Kam harruar fjalëkalimin

Harruat fjalëkalimin tuaj? Ju lutem vendosni email-in tuaj. Ju do të merni një link ku mund të rivendosni fjalëkalimin tuaj.

Ju duhet të kyçeni për të postuar.

Një Anonim

ArkitekturaaaaaaaAaa

Nje prgj ju lutem
Si mund te behem pjese e provimit te arkitektures qe do zhvillohet me date 20.pashe disa lista qe kishte nxjerre fakulteti po une nuk isha tek ato lista nderkohe une kam aplikuar.aty kishte edhe nxenes me vkm shum me te ulet se une .ju lutem nje pergjigje

Shpërnda
  1. Nuk kopjohet linku , me mire lere id ketu sepse mua mu hap ne exel . Edhe me thuaj ne cilin profil je te arkitekt apo urbanist

    • 0
  2. Ku i shikuat ju kodet.A mundeni te me dergoni linkun ju lutem

    • 0
Lini një përgjigje

Lini një përgjigje

Shfleto