Regjistrohu

Portali Studentor të ndihmon gjatë gjithë rrugëtimit tënd drejt dijes, që prej momentit që fillon gjimnazin, e deri në momenitn që përfundon me sukses universitetin. Të jesh pjesë e Portalit Studentor do të thotë të jesh gjithmonë i informuar për të rejat e fundit rreth arismit dhe rreth gjërave që të interesojnë si dhe të jesh gjithmonë i përgatitur.

Kyçu

Portali Studentor të ndihmon gjatë gjithë rrugëtimit tënd drejt dijes, që prej momentit që fillon gjimnazin, e deri në momenitn që përfundon me sukses universitetin.

Kam harruar fjalëkalimin

Harruat fjalëkalimin tuaj? Ju lutem vendosni email-in tuaj. Ju do të merni një link ku mund të rivendosni fjalëkalimin tuaj.

Ju duhet të kyçeni për të postuar.

Student në Shkollë të Mesme

Aplikimi per formular

Provoj te regjistrohem ne portalin U-albania por me thote qe llogaria eshte e bllokuar ….A i ka ndodhur ndonjerit kjo ?
Pse nuk mund te regjistrohem ne portal?

Shpërnda
  1. Student në Universitet Themelues i Portalit Studentor.

    Te lutem paraqitu me problemin qe ke te shkolla.

    • 2
Lini një përgjigje

Lini një përgjigje

Shfleto