aplikimi ne u-albania

pershendetje ju lutem mund te me thote dikush nese ka arritur te shkarkoj mandatin(2000L) nga u-albania per te aplikuar ne universitet sepse me rezulton gjithmone GABIM

G
 • G
  Brixhilda
 • 1 Korrik, 2019
E njejta gje me ndodh edhe mua
Madje mk mundem tkem akses fare ne program.
Por duke pyetur disa te tjere me thone se programi eshte mbyllur per momentin dhe se keto aplikime apo pagesat do behen ne nje menyre tj dhe jo nepermejet portalit
  G
  • G
   Sorilda
  • 1 Korrik, 2019
  asnje ne shkollen time nuk po mundet te hyje , ne kete portal jane bere gjithmone keto gjera , gjithsesi shume faleminderit :)
G
 • G
  Gevio Tabaku
 • 1 Korrik, 2019
Provoni flisni njehere te drejtoria e shkolles, nese portali nuk funksionon per asnje maturant atehere eshte problem dhe duhet te presim udhezime nga Ministria per te pare se si do vijoje procesi.
G
 • G
  Student1
 • 24 Korrik, 2019
interesohu te shkolla
S