Mund te me ndihmoni me proceduren e aplikimit ju lutem?
Cdo te thote qe gjysma e fatures do te dorezohet dhe mund te me shpjegoni se si konfirmohet pagesa nga ana e mesuesitm apo shkolles? Falemindertit!