Aplikimi

Kur fillon shkolla per kta te raundit 3?

G
  • G
    Gevio Tabaku
  • 16 Tetor, 2019
Menjehere pasi rregjistrohesh dhe merr konfirmim qe je i regjistruar ne ate dege mund te paraqitesh ne shkolle.
G