Pershendetje Desha tju pyes se ja vlen te pres per drejtesine ne tirane I renditur ne vendin e 2280 kur ka dhe 346 kuota apo te regjistrohem ne dege te tjera ne elbasan administrim biznesi finance kontabiliteti dhe shkencat juridik ne biznes ju lutem me jepni nje mendim