Regjistrohu

Portali Studentor të ndihmon gjatë gjithë rrugëtimit tënd drejt dijes, që prej momentit që fillon gjimnazin, e deri në momenitn që përfundon me sukses universitetin. Të jesh pjesë e Portalit Studentor do të thotë të jesh gjithmonë i informuar për të rejat e fundit rreth arismit dhe rreth gjërave që të interesojnë si dhe të jesh gjithmonë i përgatitur.

Kyçu

Portali Studentor të ndihmon gjatë gjithë rrugëtimit tënd drejt dijes, që prej momentit që fillon gjimnazin, e deri në momenitn që përfundon me sukses universitetin.

Kam harruar fjalëkalimin

Harruat fjalëkalimin tuaj? Ju lutem vendosni email-in tuaj. Ju do të merni një link ku mund të rivendosni fjalëkalimin tuaj.

Ju duhet të kyçeni për të bërë një pyetje.

Student në Shkollë të Mesme

Anglisht

Nese ne provim kam marr noten 8.53 a do te vedoset me afersi 9

Shpërnda
  1. Notat nuk vendosen me rrumbullakim por vendosen me presje. Nuk ka sens qe nje nxenes qe ka marre 9.4 te marre 9 ndersa nje tjeter qe ka marre 9.5 te marre 10. Te duket e drejte kjo gje? Keshtu qe notat gjithmone merren me presje dhe jo me rrumbullakim.

    • 0
Lini një përgjigje

Lini një përgjigje

Shfleto