akademia

Si behesh pjese e shkolles se akademise se rendit?? Cfare kushtesh duhet te plotesoje nje individ, kur jane rregjistrimet, a ka te beje mesatarja e shkolles, Nqs dini ndonje gje ju lutem sa me shm mendime

G
  • G
    Anonim
  • 3 Gusht, 2019
nuk luan rol Mesatarja
G
  • G
    Gevio Tabaku
  • 3 Gusht, 2019
Shko ne FB te faqja e policise dhe do te gjesh nje link ku mund te marresh me shume informacion mbi aplikimin etj.
G