Afati i regjistrimit.

Si funksionojne afatet e regjistrimit bazuar ne fazat 48 oreshe? Nqs shkolla te ka dale qe ne fillim te fazes se pare kemi kohe te regjistrohemi nga data 2 deri ne 4, pastaj faza tjeter nga data 5-7 dhe keshtu me radhe? Sepse askush nuk na ka dhen shpjegime se si eshte rregulli.

A
  • A
    Anonim
  • 20 Gusht, 2019
Nga momenti qe shpallesh fitues ke 48 ore afat per tu regjistruar perndryshe ajo dege te digjet...
Lexo te ky linku dhe besoj se do te jesh me e qarte si funksionon....
https://wp.me/p7j1VY-17v
A