Regjistrohu

Portali Studentor të ndihmon gjatë gjithë rrugëtimit tënd drejt dijes, që prej momentit që fillon gjimnazin, e deri në momenitn që përfundon me sukses universitetin. Të jesh pjesë e Portalit Studentor do të thotë të jesh gjithmonë i informuar për të rejat e fundit rreth arismit dhe rreth gjërave që të interesojnë si dhe të jesh gjithmonë i përgatitur.

Kyçu

Portali Studentor të ndihmon gjatë gjithë rrugëtimit tënd drejt dijes, që prej momentit që fillon gjimnazin, e deri në momenitn që përfundon me sukses universitetin.

Kam harruar fjalëkalimin

Harruat fjalëkalimin tuaj? Ju lutem vendosni email-in tuaj. Ju do të merni një link ku mund të rivendosni fjalëkalimin tuaj.

Ju duhet të kyçeni për të postuar.

Student në Shkollë të Mesme

a mund tme thojë dikush si llogariten piket dhe cfare dege mund te kap kur noten mesatare e kam pas 6.5 + 7-7-8-6 notat e provimeve matures ?

a mund tme thojë dikush si llogariten piket dhe cfare dege mund te kap kur noten mesatare e kam pas 6.5 + 7-7-8-6 notat e provimeve matures ?

Shpërnda
  1. Mund t kapesh ndnj drejtesi , ose gjuhe letersi ose gjuh t huaj ,nqs nk i hedh per n tiran

    • 0
  2. Mesataren VKM e ke 6.75. Mesatarja VKM del duke llogaritur mesataren e notave te matures + mesataren e shkolles se mesme.

    Programe te ndryshme studimi kane kritere te ndryshme, keshtu qe mund te kapesh ndonje dege jashte Tiranes, pasi aty ka konkurrence dhe me kete mesatare eshte pak e veshtire te fitosh.

    Megjithate mund ta provosh sepse mund te te dali mundesia edhe per ne Tirane.

    • 0
Lini një përgjigje

Lini një përgjigje

Shfleto