Pershendetje 🙂 Ne degen drejtesi ne universitetin Aleksander Moisiu Durres, jam ne vendin e 300 (klasifikimi ne fazen e ardhshme) dhe kane ngelur 154 kuota te lira nga 240 qe jane gjithsej. A mendoni se mund ta fitoj deri fazen e fundit apo kot pres?