Përshëndetje,

Duke ditur se jemi në një situatë shumë të vështirë nga përhapja masive e Koronavirusit sidomos në Europë, desha t’ju pyesja nëse ju tremb ky virus?

Çfarë masash po merrni për parandalimin e tij dhe si po e shtyni ditën të mbyllur në shtëpi?

Uroj që të jeni të gjithë mirë!