Regjistrohu

Portali Studentor të ndihmon gjatë gjithë rrugëtimit tënd drejt dijes, që prej momentit që fillon gjimnazin, e deri në momenitn që përfundon me sukses universitetin. Të jesh pjesë e Portalit Studentor do të thotë të jesh gjithmonë i informuar për të rejat e fundit rreth arismit dhe rreth gjërave që të interesojnë si dhe të jesh gjithmonë i përgatitur.

Kyçu

Portali Studentor të ndihmon gjatë gjithë rrugëtimit tënd drejt dijes, që prej momentit që fillon gjimnazin, e deri në momenitn që përfundon me sukses universitetin.

Kam harruar fjalëkalimin

Harruat fjalëkalimin tuaj? Ju lutem vendosni email-in tuaj. Ju do të merni një link ku mund të rivendosni fjalëkalimin tuaj.

Ju duhet të kyçeni për të postuar.

Një Anonim

A kapet mjeksia me këto të dhëna?

E di që pyetjet e kësaj natyre janë ca të bezdisshme po më duhet ta bëj për të shuar merakun!!! Mesataren aritmetike të 3 viteve gjimnaz e kam gati 9.9. Fizikën e kiminë i kam 10 të treja vitet ndërsa biologjinë 9 vitin e parë dhe 10 dy vitet e tjera. Notat e provimeve i kam përkatësisht Anglisht: 9.79 Letërsi: 9.12 Matematikë: 9.8 dhe Biologji: 9.37. Sipas njohurive tuaja, sa është mundësia që të arrij ta kap degën ‘Mjeksi e përgjithshme’?

Shpërnda
  • Ndoshta eshte pak veshtire pasi kete vit mjekesia ka shume pak kuota te lira dhe ato pak kuota do zihen nga ekselentet dmth qe i kane te gjitha 10.00

   Fatkeqesisht ekselentet kane preferuar mjekesine kete vit dhe mesa duket nuk do na lene vende te lira ne te tjereve
   edhe un e kam mes 9.9
   ne prov 9.67 ang
   9.4 let
   9.65 mat
   9.5 biologji
   Edhe un kisha deshire mjekesine e pergj.por sa te djeg nje vit preferoj te zgjedh nje dege theter qe mund ta kap kollaj fare
   pastaj nuk eshte vetem mjeksia dege e mire
   kete ta sugjeroj edhe ty
   me beso ja vlen👍

   • 0
Lini një përgjigje

Lini një përgjigje

Shfleto