Regjistrohuni Tani

Kyçu

fjalekalim i humbur

Humbët fjalëkalimin? Ju lutemi shkruani adresën tuaj të emailit. Do të merrni një lidhje dhe do të krijoni një fjalëkalim të ri përmes emailit.

Shtoni pyetje

Për të bërë një pyetje, ju duhet të ose të . Regjistrimi është shumë i thjeshtë dhe ju merr vetëm 20 sekonda kohë! Duke u regjistruar ju përfitoni nga shërbimet që ne ofrojmë.

A ka Kush informacion

Nese konstatohet se korrigjimi ka qënë Jo I sakte,a behet rikorrigjim dhe ndryshim note?


Comments ( 2 )

  1. Nuk ka rikorrigjim as ndryshim note.
    Eshte ligji i tille

Lini një përgjigje