Pershendetje,

Le te bejme nje diskutim se sa te kenaqur jeni me noten qe keni marre ne provimin e gjuhes se huaj.
Cfare pritshmerish patet dhe a dolet sipas pritshmerive?

Diskutoni me poshte 🙂